Inbjudan till: Hösten 2020 digitala arrangemangsträff!

Spel i Västs arragangemangsgrupp bjuder torsdagen den 20 Augusti klockan 20:00 in till:
Hösten 2020 digitala arrangemangsträff!

Vi har förhoppningar på att det går att arrangera events i föreningens regi under hösten men vi behöver din input för att veta vad du vill vi ska satsa på! 

På arrangemangsträffen lägger vi tillsammans fram förslag för vilka arrangemang som föreningen ska driva under hösten 2020. Efter den mycket dystra våren så hoppas vi i arrangemangsgruppen att det finns möjlighet att driva 2-3st mindre arrangemang, men det är vi tillsammans som förening som bestämmer vilka dessa arrangemang ska vara.

Vill du se en repris på SM i Terraforming Mars? Ett nytt Brädspelsmania? En storsatsning på rollspel? Så är du en som vill påverka/vara delaktig i/driva något av våra kommande arrangemang så tveka inte på att komma till denna träff för det är på detta möte som vi tillsammans tar fram höstens event.

För att få till ett bra möte vill vi att alla anmäler sin medverkan till arrangemang@spelivast.se. Bifoga gärna dina idéer på arrangemang enligt följande:
- Kort presentation av arrangemanget
- Antal personer som du uppskattar skulle behövas för att planera/genomföra arrangemanget
- Behov av lokal
- Ungefärliga kostnader för föreningen

Träffen sker digitalt och det enda som krävs av dig är att du via en dator, platta eller mobil kopplar upp dig till mötet via en weblänk. Alla deltagare kommer få en inbjudan per mail där det står hur du kopplar upp dig.

Väl mött!
Erik & Andreas, Spel i Västs arrangemangsgrupp